Vodácké doplňky a přežití, Strana 9
Nakrájené kousky jeleního masa dušené v pikantní omáčce s červeným vínem, s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí . V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny. Omáčka je...
Pikantní směs z vepřové kýty, krůtího masa a klobásy s cibulí, česnekem a žampiony, dochucená kapií, feferony a čili kořením. Jako příloha je bulgur. Bulgur je označení pro...
Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách? Nemáte čas ohřívat jídlo na vařiči? Pro tyto případy je tu SAMOOHŘEV pro jídla AdventureMenu. NOVÉ SAMOOHŘEVY JSOU TU!!!...
Příbor - z jedné strany vidlička, z druhé lžíce s otvírákem. Celková délka 18,6 cm - jedná se tedy o prakticky plnohodnotný příbor při zachování nízké hmotnosti (60 g). Materiál...
Lžíce, vidlička a nůž v jednom (nůž je součástí vidličky). Vyrobené z velmi odolného a hlavně lehkého materiálu - titanu. Rozměry: 170 x 39 x 20 mm, hmotnost: 20 g
Pečená kuřecí křidélka v pytlíku?! Tak to už je moc!!! S touhle peckou rozhodně zabodujete na treku s kamarády, nebo i s rodinou na pikniku.
V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému...
Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor....